سبک معاملاتی و ثروت ICT (مایکل هادلستون)

آنچه در این مقاله می‌خوانید

مایکل هادلستون کیست؟

Michael Huddleston Ict Net Worth 2024 - Wife, Age, Height, Professional  Life and more

مایکل یک معامله‌گر متولد ۱۹۷۲ اهل آمریکاست که کار معاملات را با معامله قراردادهای آتی کالا و با راهنمائی‌های عمویش آغاز کرده است. سپس رو به معاملات اوراق قرضه (T Note) می‌آورد و پس از آن وارد معاملات فارکس می‌شود، اما در حال حاضر تنها بر روی معامله قراردادهای آتی شاخص بورس آمریکا (موسوم به NQ و ES) مشغول است.

او خود را شاگرد لری ویلیامز می‌داند لری ویلیامز معامله‌گر افسانه‌ای که رکورددار سودآوری در مسابقات معامله‌گری Robbins Cup است.

برای آشنایی بیشتر با روش‌های لری ویلیامز کتاب‌های “رازهای همیشگی در معاملات کوتاه‌مدتی” و “چگونه در سال گذشته یک میلیون دلار به دست آوردم” را مطالعه کنید

word image 1317 3

مایکل هادلستون پس از بررسی‌های زیاد توانست سبک جدیدی در تحلیل تکنیکال به وجود آورد که میتواند حرکات بانک‌ها و موسسات بزرگ را شناسائی کند و با آنها همگام شود. او نام این سبک را ICT(Inner Circle Trader) نام‌گذاری کرده است که به معنای معامله همراه با لایه مرکزی سفارشات (بانک‌ها و موسسات بزرگ) است. تاکنون برای این روش کتابی توسط مایکل نوشته نشده است و کتابهای موجود با این عنوان توسط افراد دیگر نوشته است و در آنها بسیاری از مفاهیم، اشتباه بیان شده است. که ناشی از درک نادرست این نویسندگان از سبک معاملاتی ICT است.

تا پیش از سال ۲۰۱۹ تمامی منابع آموزشی محدود به بسته‌های اموزشی گران‌قیمتی بودند که توسط مایکل به فروش می‌رسیدند اما در چند سال گذشته مایکل تصمیم گرفته تمامی روشها و تکنیک‌های خود (به غیر از روش انیگما که مختص خود نگه داشته و به کسی اموزش نداده است.) به صورت رایگان در صفحه یوتیوب خود به اشتراک بگذارد بنابراین تنها منبع آموزشی مطمئن مطالب همین صفحه یوتیوب است که به راحتی با یک جستجو قابل دسترسی است.

ثروت مایکل هادلستون

cars 2

مایکل به ندرت در مورد ثروت و دارایی‌های خود صحبت می‌کند و تاکنون تنها تصاویر معدودی از خانه بزرگ و خودروهای خود منتشر کرده است. زیرا اعتقاد دارد نشان دادن این موارد به دانشجوهایش در جهت معامله‌گر بهتر شدن، کمکی نمی‌کند.

در خلال منتورشیپ سال ۲۰۲۳ مایکل از نقل مکان از خانه قبلی که در سال ۲۰۱۸ خریده بود، خبر داد. هر چند که او عدد دقیقی از قیمت خانه جدیدش نداد و تنها گفت که خانه جدیدش را چند میلیون دلار خریده است.

اما در سایت‌های مختلف اعداد قابل توجهی از تخمین ثروت مایکل وجود دارد. این تخمین‌ها از هشت میلیون دلار تا بیش از بیست میلیون دلار هستند. 

 درآمد ماهانه مایکل 

درآمد ماهانه مایکل شامل سه بخش است:

۱- درآمد حاصل از ترید

۲-درآمد حاصل از فروش دوره‌های آموزشی

۳- درآمد حاصل از صفحه یوتیوب

-درآمد حاصل از ترید:

با توجه به انتشار معاملات مایکل در یوتیوب و حجم معاملات او میتوان تخمین زد که مایکل در ماه حداقل هفتاد هزار دلار درآمد دارد. که طبیعتا با توجه به ماهیت شغل معامله‌گری، این درآمدها در ماههای مختلف متغییر هستند. به طور مثال مایکل معمولا در ماههای ژانویه، اگوست و دسامبر معاملات بسیار کمتری انجام می‌دهد چون به تجربه دریافته در این ماهها روند بازار ضعیف و رفت و برگشتی است.

-درآمد حاصل از فروش دوره‌های آموزشی:

مایکل چند سالی است که به دانشجویان غیررایگان (Paid Mentorship) خود اضافه نکرده است اما در سالهای قبل اون به ازای هر دانشجو حدود بیست هزار دلار درآمد داشته است. تخمین عدد دقیق این درآمد بسیار دشوار است اما مایکل بارها گفته است که درآمد حاصل از فروش دوره‌های او چندین برابر درآمد حاصل از معاملات او بوده است.

-درآمدحاصل از صفحه یوتیوب: 

از آنجا که یوتیوب برای تولید محتوا در پلتفرم خود هزینه پرداخت می‌کند مایکل از این را هم درآمد دارد. با توجه به این صحه یوتیوب او بالای یک و نیم میلیون نفر دنبال کننده دارد و بعضا ویدیوهای او تا چند میلیون بازدید شده‌اند درآمد ناشی از این مورد در حدود ماهانه شانزده تا بیست هزار دلار در ماه تخمین زده می‌شود.

اصول اصلی روش مایکل هادلستون (ICT)

مایکل هادلستون به هیچ کدام از روشهای تحلیل تکنیکال رایج از جمله الگوهای کلاسیک، هارمونیک، الیوت، سطوح فیبوناچی، وایکوف و غیره اعتقاد ندارد.

او بر خلاف باور رایج که جابجا شدن قیمت‌ها در اثر فشار خرید و فروش است اعتقاد دارد عامل اصلی حرکت قیمت‌ها، الگوریتم‌ها هستند. الگوریتم‌ها برای آن که سودده باشند لازم است که بتوانند معامله‌گران خرد (Retail Traders) را دچار زیان کنند. و این به این معناست که الگوریتم‌ها همواره نقاط تجمع نقدینگی مثلا نقاط تجمع حدضررها (Stop Loss) را هدف می‌گیرند.

از دید ICT عامل دیگری که سبب حرکت قیمت‌ها می‌شود عدم کارایی (Inefficacy) در حرکات قبلی بازار است. به این معنا که اگر قیمت به سرعت از یک محدوده عبور کند، بدون آن‌که به هر دو طرف معاملات (خریدار و فروشنده) فرصت معامله بدهد، حرکت قیمت کارایی لازم را نداشته و لزوما باید به آن ناحیه قیمتی بازگردد تا پس از کاراشدن (Efficient) حرکت قیمت ادامه یابد.

اگر برای اولین بار با این مفاهیم مواجه شده‌اید و اندگی گیج شدید نگران نباشید.درک صحیح حرکات بازار نیاز به تلاش و تمرین دارد.

به چند مثال پایین توجه کنید تا مفهوم بالا را بهتر درک کنید. (کلیه مثالهای این مقاله از ویدیوهای ICT استخراج شده است .)

word image 1317 4

word image 1317 5

word image 1317 6

word image 1317 7

word image 1317 8 word image 1317 9 word image 1317 10

حالا که دو مفهوم اصلی روش ICT یعنی شکار نقدینگی و همچنین عدم کارائی را درک کردید میتوانید مفهوم بسیار مهم “اردر بلاک (Order Block) را درک کنید.

پست را به اشتراک بگذارید:
مقالات مرتبط